Exclusieve tuinwinkel

Alles voor je tuin!

In onze tuinwinkel vind je alles wat je nodig hebt voor je tuin. We bieden een ruime keuze aan van potten, verlichting en exclusief tuinmeubilair. We hebben van al onze leveranciers een breed sortiment beschikbaar waardoor je een goede indruk krijgt van alle collecties. 

Bloemenatelier

In ons bloemenatelier bieden we een ruime selectie bloemen van hoge kwaliteit. Minstens drie keer per week gaan we naar de veiling, zodat we altijd verse bloemen hebben die lang staan. 

Al onze bloemen kunnen per stuk gekocht worden. Indien gewenst maken we ook boeketten. Onze boeketten zijn tuinig, verrassend en op maat. Boeketten worden ter plekke gemaakt, met veel gevoel en een persoonlijke touch.

Naast verse bloemen bieden we een selectie met levensechte handgemaakte zijden bloemen aan. In zijden bloemen vind je vele soorten en klassen, wij verkopen de hoogste kwaliteit.

We maken ook mooi en sfeervol grafwerk, en ook zeer persoonlijk bruidswerk. Kom bij ons langs in het atelier om ons boek met voorbeeldfoto’s in te zien.

We werken vanaf hun prille begin samen met Des Pots. Al sinds 1989 maakt Des Pots eigen ontwerpen en werken ze samen met diverse producenten. Deze ateliers hebben ieder een eigen stijl en een specialiteit in voornamelijk keramiek en glas.

Dit leidt ieder jaar tot een nieuwe collectie met de mooiste resultaten in vormgeving, kleur en afwerking. En die potten, vazen en schalen verkopen wij bij Jaarsveld met veel plezier. We koesteren de samenwerking en zijn er trots op om de unieke Des Pots wederverkoper te zijn in onze regio.

Omdat we het milieu een warm hart toedragen werken we al sinds jaar en dag met Ecostyle. Zij zijn onze leverancier van biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen.

De producten zijn gebaseerd op de slimheid en de kracht van de natuur: werkzame stoffen of natuurlijke processen. Er wordt uitsluitend gekozen voor ecologisch verantwoorde grondstoffen die altijd biologisch afbreekbaar zijn. Ook met hen zijn wij partners van het eerste uur. 

Bloemen abonnement

Wekelijks of tweewekelijks een prachtig nieuw boeket voor in huis of op kantoor? In ons exclusieve bloemenatelier stellen we mooie en bijzondere boeketten samen. We komen ze bezorgen en geven tips om zo lang mogelijk van je bloemen te genieten. 

Merken waar we trots op zijn