In-Lite Tuinverlichting

In-Lite is al jaren een trendsetter op het gebied van unieke èn praktische tuinverlichting. Met mooie en slimme verlichting maak je je tuin helemaal af en je geniet langer van alle heerlijke avonden in de tuin. Gezellige tuinfeesten of gewoon op een heerlijke bank hangen met een boek terwijl de vogels fluiten, met een goede buitenverlichting kan het allemaal.

De zwakstroomverlichting is meer dan een volwaardig alternatief voor 230V tuinverlichting. De kwaliteit van de materialen, de veelzijdigheid aan armaturen en vormgeving alsook de brede toepassing van de armaturen, maakt dat elke verlichtingsplan met In-Lite gerealiseerd kan worden. Wij spelen dan ook graag met de armaturen op een manier waarvoor ze eigenlijk niet bedacht waren.

Als dealer zijn we voorraadhoudend en kunnen we je op maat bedienen, en niet in de laatste plaats met een goed advies!

Op het terrein en rond het gebouw hebben we allerlei toepassingen van armaturen die je hopelijk inspireren. Kom langs en steek je licht op!

 

Kom een kijkje nemen in onze winkel en bekijk de mooiste nieuwe verlichtingsmogelijkheden, of informeer naar een verlichtingsplan voor je tuin.