Exclusieve tuinwinkel

In onze tuinwinkel vind je alles wat je nodig hebt voor je tuin. We bieden een ruime keuze aan van potten, verlichting en exclusief tuinmeubilair. We hebben van al onze leveranciers een breed sortiment beschikbaar waardoor je een goede indruk krijgt van alle collecties. 

Uw tuin van ontwerp tot realisatie

Je bent op zoek bent naar iemand die je tuin kan ontwerpen en je hebt een sterke wens om die te veranderen en aan te passen naar je wensen. Je hebt een hele lijst aan praktische verlangens en over het algemeen een goed idee over de sfeer die je nastreeft.

Wij maken tuinen voor onze klanten, niet voor onszelf. We streven ernaar iets te maken wat bij jou past. We leveren maatwerk en zitten niet vast aan een eigen stijl, hooguit aan een kwaliteitsbeginsel.

We zijn gepokt en gemazeld in het groen. Het verdient dan ook onze voorkeur om niet met een beplantingsplan te werken, maar hier een stelpost voor te hanteren. Met het beschikbare areaal hebben we de weelde van het kiezen en kunnen we 100% resultaat garanderen.

We doorlopen gezamenlijk de volgende stappen.

  1. Kennismakingsgesprek ter plaatse
  2. Prijsopgave 
  3. Tuin ontwerp
  4. Tuin aanleg
  5. Onderhoudsplan

Bij Jaarsveld denken we graag met je mee in de oriëntatiefase. Maar als je eerst zelf inspiratie op wilt doen, zoek ons dan op op Pinterest.

Bekijk een paar van onze recente projecten

Nieuwe achtertuin

Barendrecht

Nieuwe achtertuin

Lamrustlaan

Nieuwe voor- en achtertuin

Molenlaan

Nieuwe voor- en achtertuin

Newsome

Fermob is ons grootste tuinmeubelmerk. De meubels zijn tof, van metaal, kleurrijk en super degelijk. Er is een grote diversiteit die beschikbaar is in een palet van 24 kleuren.

Het credo van Fermob is ‘outdoor joie de vivre’ en dat straalt het design ook uit. We voeren een brede collectie en zijn trots op ons unieke verkooppunt in de regio Rotterdam.

Een fraai verlichte tuin zorgt ervoor dat je je gordijnen niet meer wil sluiten. In-lite is ons zwakstroom alternatief voor buitenverlichting. De degelijkheid, diversiteit en het gemak waarmee je het installeert maken het voor ons de absolute nummer één.

Al onze tuinontwerpen gaan gepaard met een verlichtingsplan. Door onze ruime ervaring met licht in het algemeen en In-Lite in het bijzonder kunnen wij je uitmuntend adviseren. Daarmee is het een duidelijk voorbeeld van de toegevoegde waarde die Jaarsveld kan bieden.

Omdat we het milieu een warm hart toedragen weken we al sinds jaar en dag met Ecostyle. Zij zijn onze leverancier van biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen.

De producten zijn gebaseerd op de slimheid en de kracht van de natuur: werkzame stoffen of natuurlijke processen. Er wordt uitsluitend gekozen voor ecologisch verantwoorde grondstoffen die altijd biologisch afbreekbaar zijn. Ook met hen zijn wij partners van het eerste uur. 

Merken waar we trots op zijn